Allmänt

My DIY project

Jag har hållit tillbaka på denna lilla story en vecka för jag inte haft tid att ta bra foton. Har bara haft ett par jag knäppte av på jobbet. Nu försökte jag här hemma men det blev inte bättre så here goes ändå.

I förra veckan hade jag ett litet syprojekt (yes, she can sow): jag sydde en ny datorväska! Min gamla från Ordning och Reda är snygg men saknar handtag och är därför svår att släpa runt på. Ny behövdes alltså och istället för att köpa en bestämde jag mig för att göra en själv (inte för att det är så mycket billigare egentligen, haha)!

Resultatet blev en svart-brun väska i ett slags läderinspirerat möbeltyg med ett foder i creme och mjuka skumplattor emellan för att skydda datorn. Jag blev mest nöjd fickorna inuti faktiskt men på det stora hela blev den riktigt bra. Om jag får säga det själv. Erik, som var väldigt skeptisk till projektet, var väldigt impad.

Ja, så här ser den alltså ut. Feel free att överskölja med era ”aahh”s and ”ooohh”s! 😉

IMG_2167.JPG

IMG_2169.JPG

IMG_2168.JPG

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Cathrin Irvenå
  november 8, 2014 at 5:17 e m

  Men snyggt!

  • Reply
   admin
   november 8, 2014 at 5:36 e m

   Thanks!

 • Reply
  Cathrin Irvenå
  november 8, 2014 at 5:17 e m

  Men snyggt!

  • Reply
   admin
   november 8, 2014 at 5:36 e m

   Thanks!

 • Reply
  Cathrin Irvenå
  november 8, 2014 at 5:17 e m

  Men snyggt!

  • Reply
   admin
   november 8, 2014 at 5:36 e m

   Thanks!

  Leave a Reply