Allmänt

Dagarna dagarna dagarna

De bara går. Och fort!

Det har varit fullt ös här sedan jag landade igår morse och jag har knappt hunnit göra något annat än att jobba. Igår hann jag med att träffa familjen en stund också. Finmiddag hemma hos min kusin med faster, farmor, kusinbarn och bror.

Supertrevligt men halsen var inte på prathumör. Det gjorde riktigt ont att prata och stämbanden snörpte ihop sig i protest. Sen i natt kom mega-host-snor-feber-fasen. Har inte fått många timmar shut eye för varje gång jag lyckats lägga mig bekvämt och börjat falla in i dvala drog jag igång en redig hostattack. Räddningen idag har varit ett paket DayQuil från USA-resan i somras som hållit mig arbetsbar. Älskar amerikanska mirakeldroger! Varför kan vi inte ha sådana här också?

Jag hinkar te för att hålla uppe vätskebalansen, grävde fram en ipren ur handväskans djupare gömmor efter DayQuilen tagit slut. Ett par timmar jobb till nu, sen flyg hem!

Bild 2014-11-13 kl. 15.26

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply