Allmänt

Och priset för bästa fru går till…

Vad är väl ett äktenskap om man inte får skämma bort varandra lite? Erik har varit så snäll mot mig när jag varit sjuk och ynklig så nu ville jag göra något fint tillbaka!

Tisdagkvällar är Eriks dedikerade playstationkväll. Han spelar annars också men tisdagar samlas ett helt gäng och lirar. Min käre make har en tendens till att bli lite överfokuserad när det är något han verkligen går in för och då försvinner andra oviktiga saker ur medvetandet som exempelvis att äta. Vilken tur då att han har en så fin fru!

Lagade mat, köpte lite av hans favoritsnacks, lite frukt och annat och satte allt på en bricka och bar in till honom. Han blev glad men har tydligen varit för upptagen för att släppa kontrollen i ett par minuter för nästan allt är orört, haha! Fiskar upp honom ur stolen när han svimmat av utmattning!

IMG_2330.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply