Allmänt

Julfestöverlevare

Är det något mitt jobb är bra på, så är det att ordna kontorsfester. Ambitionsnivån är alltid sjukt hög och festen planeras in i minsta detalj. Ni minns kanske inbjudan, ett (svenskt!) pass, så temat var ju givet – resa! Festfixarna hade delat in kontoret i massa olika resmål och vi fick gå runt och njuta av drycker, mat och aktiviteter från olika länder. Mitt gäng började i Ryssland med blinier, borsjtj och såklart fin rysk vodka. Sen följde Japan med sashimi och sake, USA med sliders, Budweiser och beer pong, Mexico med tacos och tequila, Norrland utomhus på terrassen med vargtass och torkad ren och så avslutade vi i Frankrike med macarons, praliner och ost. Allt var superfixat med dekorationer, utklädnadsgrejer och små genomtänkta detaljer.

Sen fortsatte det med dansgolv och regelrätt party fram till sen morgontimma. Jag tror jag kom hem halv fyra, haha! Jag känner mig förhållandevis pigg, lite trött förstås men inte bakis faktiskt. Man hade ju kunnat gå all in om man hade velat men givet hur tidigt jag var uppe igår morse och hur lite jag sovit i veckan tyckte jag det var oklokt att köra på starkspriten. Det var roligare att se andra testa sina gränser. 😉

Det var många instagram moments men jag tror inte att mina kollegor uppskattar att jag lägger upp dem. Bjuder på några bilder från gårdagen i alla fall!

IMG_2447.JPG

IMG_2451.JPG

IMG_2450.JPG

IMG_2457.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply