Allmänt Karriär

Jobb på juldagsmorgonen

Säkert i motsats till många andra hade jag ställt klockan imorse för att kliva upp tidigt och jobba lite. Som konsult vet man aldrig riktigt om man kan vara ledig eller inte och just den här julen är det lite kunder som behöver stöd. Personligen tycker jag att det är det som är tjusningen, just det här att det kan smälla till och hända mycket på en gång. I like the action!

Nu har jag lite tid att ta det lugnt, det är lite för kallt ute för att jag ska gå ut och åka lite skidor. -15 började termometern på första gången vi kollade. Nu är det kanske typ -12. Jag ger det några timmar till så det är kanske 10. Ett par minusgrader gör stor skillnad!

Bjuder på en utsiktsbild från stugan. Det är väldigt vacker här uppe när det är klart väder!

IMG_2595-0.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply