Allmänt

Bästa julklappen!

Vi har ju faktiskt inte pratat julklappar ännu fast det gått flera dagar sedan det var julafton. Fick ni något fint?

Själv har jag haft väldigt bra utdelning från tomten. Jag fick bara fina grejer! Jag fick bland annat en härlig pyjamas som jag önskat mig, ett fint armband och lite nyttogrejer. Och min underbare man slog till med en helt fantastisk present. I höstas hade jag kollegor från Frankrike på besök samtidigt som en av mina bästa vänner åkte ned – och jag blev helt stormsugen på att åka till Paris och har tjatat om det i ett par månader. Well, nu får jag åka dit för Erik gav mig en resa till Paris i julklapp! Helt bäst är han!

Vi tänker åka typ april-maj så jag behöver alla era bästa vårtips för Paris. Restauranger, saker att se, bra hotell. Hit me!

Paris

 

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  pilla
  december 28, 2014 at 6:37 e m

  Underbara julklappar. Älskar Paris! har dock inte ett enda Paristips. Alla gånger jag varit där har jag bott hos pariskompisar, varit på massa schysta klubbar och grillkvällar, varit halvvägs upp i Eiffeltornet (fick gå ner för min kompis var sjukt bakis…), , har inte besökt en enda affär förutom Carrefour, ätit en crepé i San German som var sjukt god iofs. Måste nog också åka tillbaks dit…

  • Reply
   admin
   december 28, 2014 at 7:36 e m

   Jag har aldrig varit där så jag ser väldigt mycket fram emot resan! Du kan få mina tips när jag kommer tillbaka, haha!

 • Reply
  pilla
  december 28, 2014 at 6:37 e m

  Underbara julklappar. Älskar Paris! har dock inte ett enda Paristips. Alla gånger jag varit där har jag bott hos pariskompisar, varit på massa schysta klubbar och grillkvällar, varit halvvägs upp i Eiffeltornet (fick gå ner för min kompis var sjukt bakis…), , har inte besökt en enda affär förutom Carrefour, ätit en crepé i San German som var sjukt god iofs. Måste nog också åka tillbaks dit…

  • Reply
   admin
   december 28, 2014 at 7:36 e m

   Jag har aldrig varit där så jag ser väldigt mycket fram emot resan! Du kan få mina tips när jag kommer tillbaka, haha!

 • Reply
  pilla
  december 28, 2014 at 6:37 e m

  Underbara julklappar. Älskar Paris! har dock inte ett enda Paristips. Alla gånger jag varit där har jag bott hos pariskompisar, varit på massa schysta klubbar och grillkvällar, varit halvvägs upp i Eiffeltornet (fick gå ner för min kompis var sjukt bakis…), , har inte besökt en enda affär förutom Carrefour, ätit en crepé i San German som var sjukt god iofs. Måste nog också åka tillbaks dit…

  • Reply
   admin
   december 28, 2014 at 7:36 e m

   Jag har aldrig varit där så jag ser väldigt mycket fram emot resan! Du kan få mina tips när jag kommer tillbaka, haha!

 • Reply
  pilla
  december 28, 2014 at 6:37 e m

  Underbara julklappar. Älskar Paris! har dock inte ett enda Paristips. Alla gånger jag varit där har jag bott hos pariskompisar, varit på massa schysta klubbar och grillkvällar, varit halvvägs upp i Eiffeltornet (fick gå ner för min kompis var sjukt bakis…), , har inte besökt en enda affär förutom Carrefour, ätit en crepé i San German som var sjukt god iofs. Måste nog också åka tillbaks dit…

  • Reply
   admin
   december 28, 2014 at 7:36 e m

   Jag har aldrig varit där så jag ser väldigt mycket fram emot resan! Du kan få mina tips när jag kommer tillbaka, haha!

 • Reply
  pilla
  december 28, 2014 at 6:37 e m

  Underbara julklappar. Älskar Paris! har dock inte ett enda Paristips. Alla gånger jag varit där har jag bott hos pariskompisar, varit på massa schysta klubbar och grillkvällar, varit halvvägs upp i Eiffeltornet (fick gå ner för min kompis var sjukt bakis…), , har inte besökt en enda affär förutom Carrefour, ätit en crepé i San German som var sjukt god iofs. Måste nog också åka tillbaks dit…

  • Reply
   admin
   december 28, 2014 at 7:36 e m

   Jag har aldrig varit där så jag ser väldigt mycket fram emot resan! Du kan få mina tips när jag kommer tillbaka, haha!

 • Reply
  pilla
  december 28, 2014 at 6:37 e m

  Underbara julklappar. Älskar Paris! har dock inte ett enda Paristips. Alla gånger jag varit där har jag bott hos pariskompisar, varit på massa schysta klubbar och grillkvällar, varit halvvägs upp i Eiffeltornet (fick gå ner för min kompis var sjukt bakis…), , har inte besökt en enda affär förutom Carrefour, ätit en crepé i San German som var sjukt god iofs. Måste nog också åka tillbaks dit…

  • Reply
   admin
   december 28, 2014 at 7:36 e m

   Jag har aldrig varit där så jag ser väldigt mycket fram emot resan! Du kan få mina tips när jag kommer tillbaka, haha!

 • Reply
  pilla
  december 28, 2014 at 6:37 e m

  Underbara julklappar. Älskar Paris! har dock inte ett enda Paristips. Alla gånger jag varit där har jag bott hos pariskompisar, varit på massa schysta klubbar och grillkvällar, varit halvvägs upp i Eiffeltornet (fick gå ner för min kompis var sjukt bakis…), , har inte besökt en enda affär förutom Carrefour, ätit en crepé i San German som var sjukt god iofs. Måste nog också åka tillbaks dit…

  • Reply
   admin
   december 28, 2014 at 7:36 e m

   Jag har aldrig varit där så jag ser väldigt mycket fram emot resan! Du kan få mina tips när jag kommer tillbaka, haha!

 • Reply
  pilla
  december 28, 2014 at 6:37 e m

  Underbara julklappar. Älskar Paris! har dock inte ett enda Paristips. Alla gånger jag varit där har jag bott hos pariskompisar, varit på massa schysta klubbar och grillkvällar, varit halvvägs upp i Eiffeltornet (fick gå ner för min kompis var sjukt bakis…), , har inte besökt en enda affär förutom Carrefour, ätit en crepé i San German som var sjukt god iofs. Måste nog också åka tillbaks dit…

  • Reply
   admin
   december 28, 2014 at 7:36 e m

   Jag har aldrig varit där så jag ser väldigt mycket fram emot resan! Du kan få mina tips när jag kommer tillbaka, haha!

 • Reply
  pilla
  december 28, 2014 at 6:37 e m

  Underbara julklappar. Älskar Paris! har dock inte ett enda Paristips. Alla gånger jag varit där har jag bott hos pariskompisar, varit på massa schysta klubbar och grillkvällar, varit halvvägs upp i Eiffeltornet (fick gå ner för min kompis var sjukt bakis…), , har inte besökt en enda affär förutom Carrefour, ätit en crepé i San German som var sjukt god iofs. Måste nog också åka tillbaks dit…

  • Reply
   admin
   december 28, 2014 at 7:36 e m

   Jag har aldrig varit där så jag ser väldigt mycket fram emot resan! Du kan få mina tips när jag kommer tillbaka, haha!

  Leave a Reply