Allmänt

What’s cooking 2015?

Många har redan långa listor av saker de ska göra nästa år. Stora projekt, livsstilsförändringar, nya jobb och så vidare. Jag har mitt år lite mer öppet. Jag känner att januari måste få smyga igång lite först, lite som att doppa tån i vattnet innan man hoppar i, innan jag får helt klart för mig vad jag vill göra. Nyårsafton är inte startpunkten för mig, den ligger snarare runt 15:e januari.

Men det är klart. Några saker vet jag ju:
– Vårt fina hus ska bli ännu finare! Alla rum är ju inte färdiginredda helt ännu. Sånt ska ta tid!
– Avståndet till grannarnas trädgårdar ska bli ännu större. Till våren tänker vi oss lite stenläggning och belysning. They won’t know what hit ’em.
– Härlig vårresa med maken till Paris – längtar helt massivt redan!

Ha en riktigt härlig kväll hörni! Spring inte fram till raketer, håll fingrar och sånt borta och pussa på någon som står nära dig vid tolvslaget. Är du ensam på nyår, pussa dig själv! Det är du värd!

IMG_0179.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply