Allmänt

5 saker jag ska skita i 2015!

Medan jag håller på att fundera kring hur mitt 2015 ska bli tänkte jag dela med mig av en lista på saker jag inte tänker hetsa upp mig över.

1. Bry mig om människor som inte gillar mig
Haters gonna hate. Finns ingen anledning att lägga energi på folk som inte tycker om en. Man kan inte vara bästis med alla.

2. Göra saker jag inte vill göra
Med viss modifikation då. Ibland måste man göra sånt man inte vill, typ rensa kylskåpet, städa toaletten osv. Men jag tänker tacka nej till aktiviteter som inte ger mig något och hellre lägga mer energi in i saker jag faktiskt vill göra.

3. Hetsa över vågen
So many things taste better than skinny feels.

4. Ha ångest över gamla synder
Vet inte hur ni är men jag har en tendens att spela upp alla gamla dumma grejer jag gjort som en film när jag ska sova och få ångest över dem. Från och med nu är de misstag jag lärt mig att aldrig upprepa.

5. Bry mig om vad andra tycker
I likhet med nummer 1 är det inte viktigt vad andra tycker om mig utan vad jag tycker om mig. Den här är den svåraste att skita i, alla kategorier, men jag ska verkligen försöka.

Några saker ni vill lägga till på listan?

IMG_2634.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply