Allmänt

Gala-time!

Inte idag då, haha! Sitter hemma med otvättat hår och har i ärlighetens namn inte ens kommit ur min pyjamas. Overshare kanske… Men vadå, jag har semester!

I alla fall. Idag ramlade det in en inbjudan till Idrottsgalan nästa måndag! Så roligt! Jag har blivit inbjuden av min kund Sveriges Paralympiska Kommitté som jag har arbetat med hela hösten. Det ska bli riktigt häftigt att få vara med på plats live. Det är ju alltid spännande att se den på TV men jag tror att man upplever den helt annorlunda på plats. Stämningen går ju inte fram genom skärmen riktigt. Och så är jag lite i hemlighet nyfiken på om folk faktiskt skrattar åt programledarnas och prispresentatörernas skämt. De hör man ju inte på TV så det verkar som att det liksom blir platt fall. Skämten känns ju också väldigt konstlade och lite liksom överrepade. Sen tror jag i och för sig att jag knappt kommer att uppfatta alla skämt för jag kommer vara så star struck av alla grymma atleter som kommer att vara där. Så många idoler på samma gång är ju helt galet!

Viktigt att ni röstar i Jerringpriset också! Och den ni ska rösta på är förstås Heléne Ripa som tog Paralympiskt guld och silver i Sotji. Rösta på webben eller ring 099-209 04 (det kostar en slant, 3.60 plus trafikavgift). Vill man få lite feeling kan man också lyssna på hennes prat i Sommar i P1 från nu i somras. Jag lyssnade samtidigt som jag var ute på långpass rullskidor så det var lite speciellt faktiskt.

Åh vad jag längtar till nästa måndag! Peppen!

idrottsgalan
Bilden lånad från Idrottsgalans Facebooksida.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply