Träning

”De tre muskeltörerna”

Jag har inte sett insidan av ett gym sedan september så det var härligt att komma tillbaka nu. Jag mötte upp mina bästa träningskompisar Lena och Pälle på SATS Hötorget kl 7 imorse för ett första pass för året. Bara att dyka upp tycker jag är en bedrift för jag har fortfarande semester och då ÄR det faktiskt något extra med att ställa klockan på 05:30 och lämna sängvärmen.

Passet gick bra, kroppen har inte helt förtvinat men morgondagen kommer inte bli nådig. Gissar att träningsvärken kommer att komma smygande redan ikväll för att imorgon vara nästintill rigor mortis.

Och just, ja. Vi kom på ett nytt namn för vår lilla grupp! ”De tre muskeltörerna” – haha! Älskar ordvitsar (ju sämre desto bättre)!

IMG_2642.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply