Allmänt

Oh what a night!

Vilken kväll det var igår! Jag har verkligen tur som får sådana här perks genom mitt jobb!

När vi kom dit var det först lite mingel med bubbel och en röd matta med massor av pressfotografer. Märkligt nog var ingen intresserad av mig när jag gick förbi…

Sedan förflyttade vi oss in i Globen och tro det eller ej men där har jag faktiskt aldrig varit förut. Jag är ingen stor konsertmänniska eller är sådär vansinnigt intresserad av hockey så jag har liksom inte haft anledning. Det var väldigt vackert att komma in i Globen lite ovanifrån så man såg hela golvet och alla vackert dukade bord.

Sedan var det middag och lite prisutdelningar som inte sänds på TV, lite tävlingar och aktivitet för gästerna och till sist satte TV-sändningen igång.

Det var ju verkligen tjejernas kväll igår kväll. Damstafettlaget i längdskidor och simmaren Sarah Sjöström sopade rent med alla prestigepris. Bragdguld, årets prestation och Jerringpriset. Tjejerna var helt enkelt grymmast!

Jag hoppas att jag får möjlighet att gå på fler Idrottsgalor framöver, helt klart något annat än att se det på TV.

Jag med min kund Henrik från Sveriges Paralympiska Kommitté.

IMG_2721.JPG

IMG_2728.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply