Allmänt

Utomhus sedan 06:15

Jepp, idag har vi varit igång hela dagen och sett till att våra gäster kommit till start, kommit iväg ut på banan, haft grejer som funkat hela vägen och haft extra dricka och vallaservice i sista backen (Marcialonga avslutas med 2,5 km backe uppför efter ca 6,5 mil… – lite extra kladdig valla under skidorna behövs då).

Det känns i ansiktet att vi har varit utomhus i nästan 12 timmar. Solen har varit framme nästan hela dagen och det liksom kittlar skönt i kinderna nu.

Imorgon lämnar vi de underbara bergen och beger oss hemåt mot förorten igen. Ska bli skönt att komma hem till ett varmare sovrum men jag kommer verkligen att sakna Italien. Jag trivs här uppe bland bergen. Inte så konstigt kanske om man tänker på min namne, Heidi i Bergen. Jag har verkligen försökt fota dem men allt det där vackra får liksom inte plats i mobilkameran…

2015-01-25 08.59.182015-01-25 16.53.05

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply