Mat

World Nutella Day – We had a dream. And a spoon.

Idag är det World Nutella Day, dagen då alla Nutellafans enas i sin kärlek till gojsigt hasselnötspålägg. I morse på radion på väg till spåren lyssnade vi på Titti och de andra grabbarna på morgonradion när de testade att ha Nutella på olika saker. Titti hade tydligen i ett svagt ögonblick sagt att det är gott på allt. De testade att ha Nutella på lax, brysselkål och på chorizo… Det sista var tydligen väldigt äckligt och jag kan verkligen föreställa mig smaken. Det söta och den rökta korven… usch!

Många gillar att bre det på mackan, på croissanten, baka med det (8 recept finns här). Visst det är gott men själv tycker jag att det är bäst kylskåpskallt och med sked. Mmm…Photo on 05-02-15 at 18.55 #3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply