Allmänt

Två alarm och en timer

Det är vad jag stängde av i sömnen så att jag försov mig imorse. Utförde någon typ av världsrekord i morgonrutin och lyckades komma ut genom dörren någorlunda utseende knappt 25 minuter senare. Missade dock tunnelbanan precis och blev ännu senare. Typiskt!

Jag drömde förresten en jättekonstig dröm i natt. Jag drömde att Erik och jag bestämt oss för att skaffa tatueringar och vi drog iväg till någon tatueringsstudio där vi hamnade i olika rum. När vi kom ut hade Erik en rejäl blaffa på ryggen över skulderbladen (något Top Gun-aktigt med vingar) och så en lite mindre på ena armen. Det såg helt ok ut. Tittar ner på mig själv och upptäcker att jag tatuerat in något monstruöst och färgglatt över hela vänsterbenet! Från låret hela vägen ner till foten. Jag får panik, undrar vad som hände – hur blev det en så stor? Och där? Inser att jag aldrig kommer kunna ha klänning på jobbet igen, att varje sommar kommer alla att se den här megagrejen som inte alls är jag och Erik bara tittar på mig och säger att det är för sent att ångra sig. Halvvägs genom alternativ för att ta bort den och ångest vaknar jag.

Enligt en drömtydningssajt jag googlade fram handlar drömmar om tatueringar om en upplevelse eller händelse som lämnat ett outplånligt minne eller märke. Undrar vad det är för outplånligt minne som innefattar mitt vänsterben…

Bjuder på en bild av min 20-minuterslook.

(null)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply