Allmänt

Och så var man 30+

Det är många dimensioner i det att fylla år. Dels ska man ju komma till terms med det att bli äldre. Dels svämmar dagen över av kärlek och hälsningar från olika håll. Sedan Facebook kom in i ens liv har ju födelsedagar kommit att bli en riktig egoboost. Jag visste knappt att jag hade så många vänner och det var fantastiskt att så många tog sig tid att skriva en liten hälsning. Vilken kärlek alltså!

Jag måste också ta upp vilka fina kollegor jag har. Grattishälsningar på sms, telefonsamtal från sportlovslediga och så blommor!

Och så min käre man då. Alltså vilken man jag har! Igår kväll ordnade han en helt fantastisk födelsedagsmiddag med bubbel och hummer! När jag kom hem var inte allt klart så jag fick vänta på övervåningen medan han fixade klart. Så när allt var klart och jag fick komma ner hade han dukat superfint med tända ljus, massa mat och rosor. Han hade till och med varit på Gateau och köpt bakelser till efterrätt! Love that guy!

Jag känner mig väldigt väl firad och väldigt tacksam för all uppvaktning (särskilt skönsången från familjen!). Jag känner mig faktiskt lite annorlunda nu när jag passerat 30-strecket. Lite vuxnare kanske, jag vet inte. Ikväll fortsätter faktiskt firandet med middag på Melker Anderssons nya krog Público.

2015-02-27 17.41.26 2015-02-27 17.58.04 2015-02-27 19.05.39

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply