Mat

Público

I lördags åt vi middag på F12-gruppens nya restaurang Público och dit tycker jag att ni också ska gå! Det är ett helt annat koncept än gamla F12 som ju var en riktig lyxkrog. Det här är en avslappnad restaurang som framåt 11-12-snåret går över i nattklubb. Skön inredning, bra musik och framför allt – väldigt god mat!

Maten är influerad av peruanska och mexikanska köket. Vi åt oss genom de olika stadierna av maträtter med ceviche, tacos, varmrätt och dessert. Jag åt hjort med bönor, anktacos, lamm och så den bästa flan (spansk karamellpudding) jag någonsin ätit.

Jag tog faktiskt inte en enda bild under hela kvällen så dessa har jag lånat från Públicos sajt. Men jag lovar att maten såg precis ut så!taco-1024x1024 Röd-mat_test-1024x1024

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply