Allmänt

Someone said it’s spring…

…so I put my sneakers on!

Vilken känsla av vår det är nu! Det var riktigt härligt att gå till tunnelbanan och höra fågelkvitter och känna den där jordiga doften av vår. Jag missade tydligen en helt fantastisk varm dag igår men de kommer tillbaka, helt säkert. 

På tal om gårdagen, vilken succé för teamet! Britta erövrade andraplatsen like a champion. Justyna Kowalczyk gick det inte att göra något åt, hon var urstark. För oss i serviceteamet var det väldigt spännande att följa loppet, rapportera tider och peppa åkarna längs spåret. 

Det blev en lång dag som startade tidigt och nästan direkt efter att alla våra tjejer kommit i mål hoppade jag in i bilen och påbörjade resan hem för att slippa hamna i den värsta trafiken. Jag kan ju säga att det blev raklång-i-soffan-läge när jag kom hem!You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply