Mat

BURGER & LOBSTER KOMMER TILL SVERIGE!!!

OMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!

Under min korta period i London för två år sedan tipsade min foodiekollega om Burger & Lobster. Jag gick dit och blev frälst. Sedan dess har jag skickat dit i princip varenda en av mina vänner som frågat om restaurangtips (alla har älskat det) och B&L dyker hela tiden upp på tipslistor i bloggar (Frida Fahrman var där för några veckor sedan) och resemagasin. Konceptet är enkelt, det finns två saker på menyn. Hamburgare och hummer. Det är liksom bra så.

Gissa om jag höll på att ramla av stolen när jag fångade upp ett pressmeddelande om att det kommer ett liknande koncept här i Stockholm. Det är Pontus Frithiof och Thomas Dahlstedt som slår sina påsar ihop och öppnar på Norrlandsgatan 33. Maj ska portarna gå upp är tanken. Skulle någon med lite inning på PR-byrån läsa det här vore det ju najs med en inbjudan till invigningen. #justsayin

Så här säger i alla fall kockarna själva i pressmeddelandet:

”Jag har varit imponerad av Burger & Lobster ända sedan jag först hörde talas om restaurangerna och om den oerhörda succé de blivit i London. Jag var därför inte svår att övertyga när Thomas presenterade sitt förslag för mig”, säger Pontus Frithiof. ”Det finns så mycket energi, glädje och smartness i konceptet och jag ser den här lanseringen som början på en ny, mycket spännande era.”

”Jag tycker att konceptet är genialt i sin enkelhet”, berättar Thomas Dahlstedt, Modis Restauranger. ”Menyn innehåller endast hummer, ”lobster roll” och hamburgare. Atmosfären är livlig och informell, tempot är högt och hummern är otroligt prisvärd. Något liknande har inte funnits i Sverige och det känns toppen att tillsammans med en välkänd krögare som Pontus Frithiof få möjligheten att göra detta till en lika stor succé som i London och New York.”

Letade fram mina gamla bilder därifrån med de var så dåliga att jag lånade en av Fridas.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply