Allmänt

Lite sliten…

Det var en sådan där enchanted evening igår. Så otroligt roligt med härliga vänner och familj. Man känner sig verkligen lyckligt lottad som har så fina människor omkring sig! Kvällen blev verkligen helt perfekt.

Det var roligt att se hur alla hade tolkat Norge-temat. Vi hade folk på tur, en guleböj, Morten Harket, onepieces och så min absoluta favorit – MIG! Jag höll på att dö när Maria dök upp utklädd till mig! Hahaha! Min egen outfit för kvällen var prinsessan Mette Marit (och Erik fick ju då vara Håkon).

Det blev inte så sent men jag är faktiskt lite sliten ändå. Det är tur att det är söndag så man kan slappa lite. Jag har öppnat paket och njutit av alla fina blommor jag fick. Det är inte alls otäckt att fylla år. Inte alls.

DSC_0006DSC_0065DSC_0012

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply