Inredning

Sitta fint ute

honore-vintage-chair-serax-gardenista_0

Jag ska inte säga att jag studsade ur sängen imorse men det var med en stor portion energi jag gick upp. Det är en så härlig dag och bröstet var sprängfyllt av vårkänslor när jag gick till jobbet!

När jag scrollade genom mina flöden igår kväll hittade jag den här fina sittgruppen Honoré Design och det det är nästan så att jag önskar att vi hade fler uteplatser att sätta möbler på. Vi har ju fyllt upp våra med möbler redan. Annick Lestrohan heter skaparen som designat den för holländska Serax och inspirationen är hämtad från1950-talets Côte d’Azur. Kan verkligen se dem stå på en terrass nere på rivieran där en elegant kvinna i stor solhatt och solglasögon sippar på ett kylt glas vitt….

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply