Allmänt

Room Escape Stockholm

Igår kväll gick vi ut med goda vänner och åt middag på Grill. Erik fyller år imorgon så det var hans födelsedagsmiddag. Det var supertrevligt och väldigt gott.

När vi kommit halvvägs genom desserten blir vi överraskade av att de fixat en liten aktivitet för oss efter middagen. Vi beger oss iväg till en anonym port på Olof Palmes gata och ringer på. Kliver ner i en valvkällare och får reda på att vi ska köra Room Escape. Det innebär att man går in i ett rum, får en massa ledtrådar och på en timme ska man lösa ett uppdrag. Vi gjorde rummet som heter Banken och utan att avslöja för mycket skulle vi spela juveltjuvar. 

Ni måste testa! Det var verkligen riktigt kul och man måste kommunicera och jobba som ett team, vända på varje sten och prova allt – logiskt or no. 

Vi kommer definitivt att gå tillbaka och testa ett annat rum.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply