Allmänt

Aprillo aprillo?

Jag tänkte vara er vän i cybern och uppmärksamma er på att det är första april idag. Läge att vara på sin vakt alltså. Jag skulle ju kunna pranka er men det känns inte så snällt så jag tänkte istället berätta om ett otroligt (tyckte jag) roligt aprilskämt jag körde för ett par år sedan.

Jag lade upp scenen redan dagen innan genom att berätta att jag skulle till frisören samma kväll. Kul sa alla och fortsatte jobba/äta lunch/whatever.

Dagen efter hade mitt långa, blonda hår förbytts i en kort och mörk kalufs. Det gav reaktioner! De var rätt blandade från att jag var väldigt modig till min närmaste vän på kontoret som pausade mitt i en rörelse, stirrande och utbrast: Eh, eh, fint! Man såg att han famlade för att hitta något positivt att säga. Höhö.

Det var såklart som ni redan gissat en peruk. Jag hade tänkt avslöja mig lagom till lunch men precis då blev jag inkastad i en kundlunch – ute på restaurang med no less! – och hann liksom inte kasta av mig peruken och fixa till mig. Så där satt jag. Mitt på restaurangen med en för mig helt ny kund jag aldrig träffat förut iförd en allt mer kliande och varm billig peruk. Ganska pinsamt. Träffade kunden ett tag senare och hon hade inte fattat något alls.

Väl ute ur mötet och tillbaka på kontoret kunde jag till slut ta av mig peruken och se mina kollegors lättade miner över att jag inte kapat barret. Ni får judge and say om jag passar i mörkt kort eller om det är bättre som lite ljusare och längre.

IMG_16961

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply