Allmänt Mat

Förortsfrun på Reddit

Screen Shot 2015-04-06 at 20.35.10Kikade över min statistik och upptäckte en märklig spik i trafiken över påsken. Det var konstigt tänkte jag, är det så många som tycker att fjällturer är så intressanta?

Det visar sig att mitt inlägg och test av säsongens glassar delats på svenska Reddit (cleverly döpt till Sweddit) och att många därigenom hittat hit. Superroligt! Jag vill ju egentligen spela cool och ba’: Nämen det händer hela tiden, va. Men jag är en tönt som tycker att det är jätteroligt och känner mig lite häftig.

Nu har jag lite mycket prestationsångest på att följa upp det inlägget med ytterligare ett sådant superdelbart inlägg. Det var mycket lättare förut när en bara kunde skriva trams och ingen brydde sig. Nu måste man ju PRESTERA! Puh. 

Screen Shot 2015-04-06 at 20.28.30

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply