Allmänt

To Mordor and back

Igår kväll uppdaterade jag min telefon utan att tänka närmare på det. När jag skulle starta den igen upptäckte jag att pinkoden var helt borta ur huvudet. Jag har ju bara haft samma i typ sju år meneh… Jag stänger ju aldrig av telefonen så jag använder den inte och nu hade min hjärna klassificerat den som onödig information och helt enkelt deletat den. Jag tror att en fyra kan vara inblandad men jag kan ha fel.

Som tur är finns världens bästa IT-kille Pontus som räddade mig och skickade PUK-koden nu på morgonen. Trots att jag bara var utan möjlighet ett par timmar och dessutom hemma med wi-fi kändes det som att vara i Mordor och avskuren från omvärlden. En kan tycka att det är löjligt men en tar det ju för givet att kunna ringa vid varje givet tillfälle. Det blir konstigt när det plötsligt inte går!

Nu på väg mot veckans sista frukostdate! Och det är fredag, bara en sån sak! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply