Skönhet

Ny skönhetsserie från Lindex

2015-04-14 18.55.44Idag lanserar Lindex en helt ny skönhetsserie – sin egen! Det nya märket får namnet Lindex Beauty och i sortimentet finns bland annat mascara, ögonskugga, foundation, puder, nagellack och lipgloss. I tillägg till det finns kroppsvårdsprodukter, sminkborstar och lite annat smått och gott.

Jag tittade förbi deras showroom på väg hem från jobbet och fick spana in alla nya produkter. Jag gillade det jag såg och fick med mig några produkter att testa. Än så länge har jag bara testat handkrämen och den kändes riktigt bra. Imorgon tänkte jag prova foundation och mascaran – berättar hur de känns efter det. Det var de två produkter Lindex var extra stolta över så det ska bli kul att testa. Plus i kanten för produkterna är att de inte är testade på djur och Svanenmärkta.

Medan jag satt och fick min nyans på foundation utprovad tjuvlyssnade jag på en annan makeupartist som gav ett ganska bra tips jag tänkte dela med mig av. Anledningen till att många får sin mascara vandrandes ned under ögonen är att man haft hudcreme på ögonfransarna när man smörjt in sig. Då spelar det ingen roll hur bra mascaran är, den sitter inte kvar ändå! Har jag aldrig tänkt på!2015-04-14 17.43.52 2015-04-14 17.54.31

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply