Allmänt

7 saker du inte visste om mig

2015-03-25 13.46.49Idag är det get-to-know-me-Wednesday! Här kommer sju saker som du kanske inte visste sedan innan!

1. Jag är lite blyg
Alla ba’: ”whaaat?! Eh, nej”. Det är inte på det sättet att jag inte vågar prata med folk eller inför folk. Igår hade jag till exempel en föreläsning på Berghs för en hel klass härliga studenter. Det är när jag ska hälsa på nya människor för första gången eller på en fest med få människor som jag tycker att det är jobbigt. Oftast tvingar jag mig själv att gå fram och hälsa men jag vet inte riktigt hur jag ska hantera vissa sociala situationer och då blir jag lite blyg och väntar in andra för att se hur de hanterar situationen så jag kan göra likadant.

2. Jag avskyr koriander
Det är ingen hemlighet om du har umgåtts en lite längre tid med mig. Jag missar aldrig ett tillfälle att berätta hur snabbt det förstör mat. Pepparrot går under samma kategori. Yuck!

3. Jag ville vara Posh Spice
Men fick alltid, alltid vara Sporty. Hur coolt var det med träningsbyxor och löparskor liksom? Inte alls är korrekt svar.

4. Jag är superfascinerad av ubåtar
Vet inte vad det är. Kan inte sluta läsa om dem eller kolla u-båtsfilmer.

5. Jag är en jävel på låttexter
Det är kanske min supertalang eller nåt men jag har jättelätt för att komma ihåg låttexter. Annat var det när man pluggade och skulle få sånt viktigt stuff att fastna. Då är det minsann teflon och non-stick på hjärnan men har jag hört låten typ två gånger kan jag oftast sjunga med i stora drag den tredje.

6. Jag hade tävlingslicens i Go-Kart när jag var liten
Älskar att köra bil och att köra fort och en sommar fick jag och min bror igenom hos föräldrarna att vi skulle få gå på sommarläger på Go-Kart-banan i Kinna där vi bodde då. Det blev ingen tävlingskarriär (hade Formel1-planer i huvudet tidigt) men jag är fortfarande ganska vass på banan faktiskt.

7. Jag har sett Twilight-filmerna liiite för många gånger
De är inte bra. Skådespeleriet är kass. Men jag tittar. Om och om igen. Det är typ samma fascination som med ubåtarna. Ingen aning om vad det är men jag gillar’t!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply