Allmänt

Going English

2015-04-15 08.40.00//As you may have noticed, over the weekend the blog has turned multi-lingual. From now on, you’ll get the posts in both Swedish and English!//

Varför då? Jo, jag brukar uppdatera min Instagram på engelska för att jag har många vänner i olika delar av världen som följer mig där och jag har kommit på att det är taskigt att hålla dem utanför denna fantastiska publikation genom en så futtig sak som en språkbarriär. Visst är jag snäll! 😉

//Why? Well, I usually update my Instagram in English because of all of my friends in different parts of the world. And I’ve realized it’s mean to keep them from reading all the wonderful and high quality content this blog has to offer because such a petty thing as a language barrier. Well, now it’s fixed. I’m such nice person! ;)//

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply