Resa

Packing-schmacking

 Det roliga: Imorgon åker vi till Paris.

Det tråkiga: ikväll måste jag packa.

Alltså, det bästa jag vet är att resa men att packa – så orimligt tråkigt! Värst är det att packa för semester, det är mycket lättare för en jobbresa. Man behöver inte lika mycket då. Och så slänger man bara ner några jobbkläder. Nu måste man planera för olika outfits och väder och hej och hå. Lyxproblem? Jajjamän!

The fun part: tomorrow we’re off to Paris

The boring part: tonight I have to pack 

I really love to travel but packing – so unreasonably boring! It’s worse packing for a vacation than for a work trip. You don’t need as much and you just throw in some work outfits. Now I have to plan different outfits for different weather and whatnot. A luxury problem? Totally!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply