Allmänt

Chillaxing type day

2015-05-01 18.02.12Gårdagens tidiga start och hela dagens vandring plus det ihållande regnet och det faktum att Paris typ helt stängde för första maj gjorde att vår dag har varit väldigt lugn. En rejäl sovmorgon och påföljande sen frukost gjorde susen för att få upp energin. Sedan hade vi den obeskrivliga turen att springa på en biograf som inte var stängd och inte visade filmer dubbade till franska så vi slank in precis i tid för att hinna med en föreställning av nya Avengersfilmen. Den var faktiskt inte så dum. Bättre än den förra tycker jag.

Att gå på bio har annars blivit min och Eriks grej när vi är ute och reser. Hittills har vi varit på bio i London, New York, Los Angeles, San Diego och nu Paris. Kanske blir det Tokyo i sommar? 🙂 Imorgon ska det förhoppningsvis vara lite uppehåll och allt kommer att vara öppet igen så då åker de snabba skorna på. Här ska shoppas!

// Yesterday’s early start and the whole day spent walking plus the constant raining and the fact that Paris totally shut down because of May Day made our day pretty chill. A proper sleep-in and late breakfast really did the trick to get the energy levels back up. Then, we had the unbelievable luck to stumble upon a cinema theatre that wasn’t closed and didn’t show films synced to french so we caught the new Avengers film. It wasn’t bad actually. Better than the last one I think.

Going to the movies has become our thing when we travel. So far we’ve been to theatres in London, New York, San Diego, Los Angeles and now Paris. Maybe it will be Tokyo this summer? 🙂 Tomorrow, hopefully there will be some relief from the raining and everything will be open again so the fast shoes will be on. Shopping time! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply