Allmänt

In line for Chanel…

   

  

  

 Idag har vi varit i lyxvaruhuset Printemps och tittat på horder av kinesiska turister köa utanför bland andra Chanel, Gucci och Louboutin. Tydligen har butikerna också inför restriktioner för hur många väskor och annat de får köpa per person för att det annars blir helt tomt i hyllorna. Det var ett rätt intressant fenomen faktiskt.

Sedan har vi vandrat kors och tvärs över stan för att komma till olika butiker vi ville titta i och när vi inte längre orkade med blev det vin på uteservering under tak och värmelampa. Regnet höll sig nämligen bara borta några få timmar. Nu öser det ner igen.

// Today we visited the luxury department store Printemps and watched hordes of Chinese tourists line up outside of stores like Chanel, Gucci and Louboutin. Apparently the stores have restrictions on how many items per person they can buy. Otherwise the shelves would be empty. Quite interesting phenomenon really. 

After that, we wandered all around the city to get to stores we wanted to visit. And when we were too tired to go on we sat down at a cafe and had wine. Outside but under roof and burner. The rain only stopped for a few hours. Now it’s pouring again.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply