Resa

On Swedish ground

  Tror ni inte att solen och värmen kom fram preciiiis lagom till att vi skulle åka till flygplatsen? Jo, det är klart den gjorde! Helt plötsligt blev det svensk högsommarvärme och staden liksom kröp ut ur sitt skal. Då satte vi oss i taxin.

Vädret till trots, vi är nöjda med vår semester. På semester ska man inte bara hitta på massa saker, man ska vila också. Och det har vi gjort. Och ätit onyttigheter så det räcker for a life time. Det blir detox i en vecka efter det här känner jag. Huvva!

// Don’t you think the sun and the warm weather came out just in time when we had to leave? Of course it did. All of a sudden it was Swedish summer and the city sort of came out of its shell. That’s when we got into the taxi.

Bad weather aside, we got what we wanted from Paris. Vacation is not just about doing a lot of stuff, it’s also about getting some rest. And resting we have done! And eating a lot of unhealthy food. Detox for a week now.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply