Träning

Reconfiguration 

   

  

  

 Bah! Det var precis så tungt som man kunde tänka sig. Jag pratar om att springa min vanliga 5 km runda nu på morgonen. Alla croissanter och bakverk och annat onyttigt jag stoppat i munnen förvandlades till bly som la sig någonstans runt anklarna. 

Tur jag hade nya, lätta skor! Köpte nämligen två par nya Nikes. Ett par för löpning och ett par för en skön färd till jobbet. De får ni se senare. Upptänkte efter att jag fotat att det kanske inte var sådär jättesnyggt med blå strumpor i men jaja.

// Bah! It was just as hard as you could imagine. I’m talking about running my usual 5K lap this morning. All the croissants and pastries and other unhealthy things I’ve put in my mouth turned to lead somewhere around my ankles.

Good thing I had new, light weight shoes! Bought two new pairs of Nikes. One for running and one for a smooth ride to work. I’ll show them to you later. Realized after I’d taken the photos that blue socks weren’t the height of fashion but whatever.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply