Mat

Brekkie at Wienercaféet

   

Igår var jag ute och finfrukosterade med min tidigare kollega Cissi. Vi testade Wienercaféet och vi blev inte besvikna! Vi tog deras frukostmeny Continental Breakfast och fick in en härlig blandning av olika sorters bröd, croissanter och pålägg. Lägg till riktig färskpressad juice och kaffe och te serverat i individuella kannor – älskar sånt! Lite pricey är det men jag tyckte att det definitivt var value for money.

// I met my former colleague Cissi for a fancy breakfast yesterday. We tried Wienercafèet and weren’t disappointed! We had the Continental Breakfast from their menu and got a nice mix of different bread, croissants and toppings. Add real fresh juice and coffee and tea served in individual pots – love it! It’s a bit pricey but I think it’s value for money. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply