Outfits

The return of the mini backpack?

På slutet av 90-talet var det miniryggsäckar som var högsta mode. Jag själv hade en i vit lack som jag var sjuuuukt stolt över. När vi gick in i ett nytt årtusende försvann de ut ur bilden och in i glömskan.

Tills nu. Lite annorlunda i modellen såklart, på 90-talet skulle de ju hänga långt ner på ryggen. Jag såg en första hint om det för ett tag sedan men jag minns inte var och igår kväll dök den här upp på Louis Vuittons instagram.

Jag vet inte om jag verkligen vill ha tillbaka ryggsäckarna. Jag tänker att jag nog inte kommer att köpa en även om det blir högsta, högsta mode. Fast en ska ju aldrig säga aldrig som bekant.

// At the end of the 90s, mini backpacks were the coolest in fashion. I had one in white lac I was veeeery proud of. When we passed into a new millennium, they disappeared out of the picture and into oblivion.

Until now. A little different in style of course, in the 90s they hung down by the lower back. I saw a hint of this a while back but can’t remember where and then this showed up on Louis Vuitton’s Instagram.

I’m not sure I really want the backpacks to return. I’m thinking I won’t buy one even if they become the top ”it” accessory. But never say never, right?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply