Träning

Crazy type of day 

  Ingen kan beskylla mitt nya jobb för att vara tråkigt! Det är ett rejält tempo där!  Kul men viktiga uppgifter som att blogga hamnar ju rätt långt ner på priolistan. 

Startade dagen på ett ställe jag inte varit på, på 100 år: SATS Odenplan. Det var typ folktomt där imorse! Hade förväntat mig att det skulle vara helt proppat med folk. Skönt! Körde ben så jag kommer inte gå imorgon.

// No one can accuse my new job for being boring! It’s a hell of a tempo! Which is fun but important tasks like blogging falls pretty far down on the priority list.

Started my day at a place I haven’t been at like 100 years: SATS Odenplan. It was pretty much empty. Expected it to be completely packed. Nice! Had leg day so the forecast of me walking tomorrow is slim.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply