Skönhet

New beauty line from H&M

9205_PR_01_sRGB_300_low 9205_PR_02_sRGB_300_lowH&M lanserar en ny makeupserie i höst som kommer att ersätta de befintliga skönhetsprodukterna. När det kommer i butik kommer det att finnas över 700 produkter i fina förpackningar. Om man tittar på pressbilderna ser det ju väldigt mycket trevligare ut än dagens befintliga sortiment som kommer i små plastpåsar. Det ska bli kul att testa i höst!

// H&M are launching a new make-up series this fall which will replace the current beauty products. When they hit the stores, the range will have over 700 products in beautiful packages. If you look at the press images, it looks a lot nicer than today’s range that comes in small plastic bags. It’s going to be fun to try these out in the fall!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply