Outfits

Handbag dreams

Kannedy street brooks kate spade

Kennedy Street Brooks, Kate Spade

Hayden satchel Gigi NY

Hayden Satchel, GiGi New YorkFrench flair Lancel

French Flair, Lancelsacs_035

Sac Rosa, Rosa Allegra

När vi var i Paris gick jag och nöp i lite olika handväskor och var faktiskt riktigt nära att köpa en. Eller två faktiskt. Men jag kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag ville ha. Jag gillar verkligen min Selma men, och det här kommer låta väldigt ytligt, det är så många som har Michael Kors-väskor nu. Jag ser en på varannan 14-åring på tunnelbanan. Man kan välja att tänka att de där 14-åringarna har god smak… eller så kan man känna att det är lite irriterande.

Jag vet inte riktigt vad jag är på jakt efter men de här är några jag har spanat på den senaste tiden.

// When we were in Paris, I looked at a couple of handbags and actually came really close to buy one. Or two really. But I couldn’t decide on what I wanted. I really like my Selma but, and this is going to sound really shallow, there are so many with Michael Kors bags right now. I see one on every other 14 year old on the subway. You could choose to think that those 14 year olds have great taste… or you can feel it’s a little bit annoying. 

I’m not sure what I’m after but here are a few of the bags I’ve been thinking about lately.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply