Allmänt

Klämdag // ”Squeeze day”

  

Det är egentligen en ledig klämdag men jag har suttit i soffan och jobbat mestadelen av dagen. Inte sådär superhårt, TV:n har varit på och jag har unnat mig att pausa och titta då och då. Sedan blev jag så otroligt sötsugen. Vad gör man om man inte har något hemma? Bakar kardemummakaka kanske? 🙂 (om jag får säga det själv blev den jävligt god!)

// I actually have the day off, it’s an in-between-day but I’ve been working from the couch most of the day. Not super hard, the TV’s been on for most of the day and I’ve glanced at it here and there. Then all of the sudden I had this craving for something sweet. What to do when there’s nothing in the house? Bake a cardamom cake maybe? 🙂 (if I may say so myself, it was pretty darn tasty!)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply