Träning

Amazing morning

  Har två fullspäckade dagar den här helgen. Det lilla hemliga projektet ska få lite kärlek, det har blivit lite eftersatt på grund av intensivt jobbande och så är det två konserter som ska genomföras. Och i det där ville jag få in lite träning också vilket resulterade i en kort runda nu på morgonen.

Och vilken morgon! Sol, varmt, nästan ensam ute… Önskar att jag haft tid att springa två varv.

// Two intense days ahead of me this weekend. The little secret project is getting some love, it’s been a bit neglected lately because of me working a lot, and there are two concerts to be performed. And in all this I wanted to get a workout done which resulted in a short lap this morning.

And what a morning! Sun, warmth, almost alone outside… Wish I had time for two laps!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply