Outfits

Accidental shopping

2015-05-23 08.54.18 2015-05-23 08.51.36 2015-05-23 08.51.54

Igår hade jag en sån där klantdag där jag lyckades spilla skysås på min sidenblus på lunchen. Som tur var hade jag en liten lucka mellan lunchmötet och mitt nästa möte så jag hann dyka in på närmaste HM och köpa mig en replacement-blus (som jag sen spillde på, på middagen senare på kvällen…). Grejen var att medan hökögonen spejade runt i butiken efter möjliga blusar kunde jag inte låta bli att fastna på ett par sandaler också. De kommer att bli helt perfekta till sommarens alla outfits, både på jobbet och på grillkvällarna.

På väg hem efter mötet gick jag runt på stan på jakt efter en födelsedagspresent till Eriks systerson. Och så råkade jag bara få syn på dessa örhängen och de var på rea så… ja, nu är de mina. Jag har länge spanat efter ett par droppformade örhängen och dessa matchar en ring jag alltid har på mig väldigt bra.

Jag kallar det att råka shoppa, andra kallar det dålig impulskontroll.

// Yesterday was one of those klutz days where I manages to spill sauce on my silk blouse at lunch. Luckily I had 30 minutes between my lunch meeting and the next one, so I dove in to the nearest H&M store to buy a replacement blouse (on which I later spilled on at dinner…). The thing was that while my hawk eyes were set on finding a new blouse, I couldn’t help seeing these pair of sandals too. They’ll be perfect to all the summer outfits, both at the office and BBQs.

On my way home after the meeting, I tried to find a birthday present for Erik’s nephew. And I just happened to see these earrings and they were on sale so… yes, they’re mine now. I’ve been looking for a pair of drop shaped earrings for quite a while now and these match a ring I always wear very nicely.

I call it accidental shopping, others say no impulse control. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply