Allmänt Trädgård

Genuinely Happy

2015-05-24 12.12.56 2015-05-24 12.13.43 2015-05-24 12.14.10Det var fantastiskt att stå i solen och plantera lite igår. Jag drog på musik, den här tolkningen Here comes the sun av Colbie Caillat gick på repeat och jag kände mig bara genuint lycklig just där och då. Tacksam över allt fantastiskt jag har i mitt liv och att alla bitar bara fallit på plats de senaste åren. Det ser nästan lite löjligt ut i text sådär men det var en rätt härlig stund bara och jag är glad att jag kunde stanna upp och fånga den känslan.

Nytt i krukorna på terrassen blev det också. Bambu, lavendel och jordgubbar (hoppas på många solvarma bär i sommar!).

// It was great to be in the sun and do some planting yesterday. I put on some music, this version of Here comes the sun by Colbie Caillat was on repeat, and I just felt genuinely happy right then and there. Grateful for everything amazing I have in my life and that things have just fallen into place the last couple of years. It almost looks ridiculous when you put it in writing like this but it was a pretty great moment and I’m happy that I managed to pause and just take in the feeling.

New plants in the pots on the terrace too. Bambu, lavender and strawberries (hope for a lot of sunkissed berries this summer!).   

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply