Mat

Test Löfberg’s ICE

  

Löfbergs har kommit ut med två nya iskaffe, Latte Macchiato och Espresso Milk. Det är alltså en mjölkbaserad kaffedryck och den säljs i mataffärer, servicebutiker som Pressbyrån och om en verkligen kärar ned sig i drycken kan man beställa hem från deras webshop. Fairtrade och ekologiskt som bonus. Och så riktigt snygga förpackningar i metalliskt skimmer.

Jag tyckte att de var lite väl söta för min smak, jag älskar iskaffe på sommaren men jag vill inte ha så mycket socker i. Espresson var godast men faktum är att man skulle kunna servera båda som del av en dessert. Typ en shot av espresson, en chokladkaka och en kula vaniljglass. Eller göra en avec av den genom att hälla i en skvätt khalua och ge sliskiga Bailey’s a run for their money.

// Löfberg’s hade come out with two new ice coffees, Latte Macchiato and Espresso Milk. It’s a milk based coffee drink and you find it in grocery stores, service stores like Pressbyrån and if you really fall in love with it, order it from the web shop. Fairtrade and organic as a bonus. And really nice packaging in metallic shimmer. 

To me, they were a little too sweet for my taste, I love iced coffee in the summer but I don’t want this much sugar. The Espresso was the best, but you could actually serve both as a part of a desert. Like a shot of the espresso, a chocolate cake and a scoop of vanilla ice cream. Or turn it into an avec by pouring in a drop of khalua and give the sleazy Bailey’s a run for their money. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply