Allmänt

Sweet Saturday

2015-05-30 14.48.15

Efter en mycket välbehövd lång sovmorgon har det varit rofyllt i radhuset. Jag sitter i soffan och småjobbar lite med skräp-TV som sällskap och Erik is doing his thing och spelar playstation. Ute vräker regnet ner och jag tycker lite synd om alla tappra själar som springer Stockholm Marathon idag. Det är inte så illa som frysboxåret 2012 men det är inte helt mysigt heller. Mycket bättre inne med blogglistor och en kopp te! Ikväll är det date night med min man. Mad Max på bio!

// After a long and much needed sleep-in, it’s been peace and quiet in the house. I’m in the couch working a little with trash-TV as company and Erik is doing his thing and is on his playstation. It’s pouring outside and I feel a little bad for all the brave souls running Stockholm Marathon today. It’s not as bad as the ice box year 2012, but it’s not exactly cozy either. Much better inside with blog lists and a cup of tea! Tonight is date night with my man. Mad Max at the movies!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply