Allmänt

Last day of May

2015-05-23 18.09.22

Nu är det bara två ynka timmar kvar av maj och ”Good Riddance!” är allt jag har att säga! Fy vad kallt och tråkigt det har varit! Jag är inte en som påverkas särskilt av mörker och jag tycker att det är mysigt med höstmörker och lite rusk men även jag har en gräns. Och den nåddes nu i maj när det inte kommit någon vårvärme alls nästan. Regn, grått och kallt!

Nu skålar vi in juni och hoppas på lite skönt väder så att man slipper hacka tänder och kan försöka få lite färg på benen så att man kan gå i klänning utan strumpbyxor snart!

// Only two hours left of May and ”Good Riddance!” is all I have to say. It’s been so cold and boring! I’m not usually affected of darkness and I think it’s cozy and nice with fall darkness and rainstorms, but even I have limits. And they were reached now in May when we’ve had almost zero spring warmth at all. Rain, grey and coldness!

Let’s have a toast for June and hope for nice weather so I won’t have to chatter my teeth and try to get some color on my legs so I can wear dresses without wearing pantyhose!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply