Träning

Running in the rain

  

Juni har hittills inte visat upp ambitioner på att bli en sommarmånad. Förorten vaknade upp till regn på tvären och 9 grader. Skit i det tänkte jag (och Paolo tydligen) och drog ut i regnet för en löptur. Det gick trögt (för mig, vet inget om Paolo), träningen har ju inte varit så frekvent på sista tiden. Förra veckan blev det para ett pass. 1! Inte ok. Den här veckan kommer på skam om jag inte lyckats öka det ett par hundra procent. 

// June has so far not shown any ambition to become a summer month. The burbs woke up to rain sideways and 9 degrees. Never mind I thought (so did Paolo apparently) and took off in the rain for a run. It was tough (for me, know nothing about Paolo), my workouts have been scarce lately. Last week I only managed one session. 1! Not ok. This week will be a fail if I can’t increase this a couple of hundred percent. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply