Skönhet

Test: Beauty Line from Lindex

2015-04-14 18.55.44

För ett tag sedan fick jag ju en liten godispåse med produkter från Lindex nya skönhetsserie och jag har ägnat ett par månader åt intensivt testande. Vissa produkter mer än andra men vi tar det i turordning!
// A while ago, I got a small goodie bag with products from Lindex’ new beauty line and I’ve spent a couple of months seriously testing them. Some products more than others but let’s go over them in turn!

Mascara
Den här gillar jag verkligen och jag har använt den dagligen sedan jag fick den. Borsten är grym och jag tycker att det är lätt att få fransarna att bli snygga. Den sitter bra också hela dagen. Nu är mitt provex slut och jag kommer att köpa mer av den här, helt klart.
// I really like this and have used it daily since I got it. The brush is awesome and I think it’s easy to get the lashes to look good. It also stays on all day. My tester is all used up and I will definitely buy more for sure.

Foundation
Jag är inte en stor foundationanvändare i vanliga fall. Jag tycker inte att jag behöver det och det blir lätt ett väldigt sminkat intryck. Dessutom försvinner ju alla naturliga konturer även om det ju är meningen. Jag gillar den här dock, den känns ganska lätt på huden och är lättjobbad även för en som inte brukar använda foundation. Det enda är att den har en tendens att lägga sig i veck under ögonen mot slutet av dagen men det kan ju vara bristande teknik från min sida.
// I’m not a great foundation user. I don’t think I need it and I feel it gives a too much make-up look. Additionally, all natural contours disappears even if that’s sort of the point. I like this one, it feels light on my skin and it’s easy to work with for someone not used to foundation. The only thing is that it has a tendency to gather in the fine lines under the eyes at the end of the day, but that could be lacking technique on my side. 

Handcreme
Den här gillar jag verkligen! Härlig doft och krämig på precis det sätt jag vill ha en handcreme. Kommer jag definitivt att köpa mer av när den är slut.
// I really like this product! Lovely scent and creamy in the way I want a hand creme. Will definitely buy more of this when it’s done.

Body mist
Body mist är ju en generellt oklar produkt. När ska den användas, var, dosering etc. Den krockar ju med parfymen till exempel. Trots det använder jag den lite nu och då när jag vill fräscha upp mig lite när jag går hemma och inte orkar gå all in med parfym.
// Body Mist is a generally unclear product. When should you use it, where, how much etc. It sort of clashes with the perfume. Despite that, I use it now and then when I want to freshen up a little at home and don’t want to go all in with perfume.

Lip lacquer
Den här gillar jag inte och har inte använt sedan första gången jag provade den. Alldeles för klistrig för min smak. Jag vill ha ett följsamt läppglans.
// This I don’t like and haven’t used since the first try. Too sticky for my taste. I want a smoother lipgloss.

Nail polish
Nagellacket dröjde ända till i helgen förrän jag provade. Färgen jag fick var kanske inte riktigt i min färgskala men när jag skulle lacka tånaglarna kände jag ändå att den här kunde vara sommarfräsch. Färgen åsido, det spelar ingen roll för den går ju inte att använda! Produktdesignen innebär att locket skymmer borsten som blir alldeles för kort och det går inte att få det jämnt! Den här produkten måste tillbaka till ritbordet, hemskt ledsen.
// I waited all up until this weekend until I tried the nail polish. The shade they gave me wasn’t really in my color range but when I did a pedicure I felt it could be summery fresh. Color aside, it doesn’t matter because it’s unusable! The design of the product means that the lid blocks the brush, makes it way too short and it’s also impossible to get it even! This product has to go back to the drawing board, sorry.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply