Mat

Breakfast at Strandvägen 1

2015-06-09 08.17.11

Frukost-connoisseuren har varit ute igen. Denna gång testades Strandvägen 1. Där har jag bara ätit middag en gång (fantastiskt!) och brunch (helt ok). Det här var också helt ok. Det var inte mindblowing men det var härligt med färska bär till yoghurten och den hemgjorda granolan var också god. Men overall, jag tror Strandvägen 1 lämpar sig bäst för middag faktiskt.

// The breakfast connoisseur has been out and about again. This time Strandvägen 1 were put to the test. I’ve only had dinner there once (amazing!) and brunch (good). This was also good. It wasn’t mind blowing but it was nice with fresh fruit and berries to the yoghurt and the home made granola was good too. But overall, I think Strandvägen 1 really is best for dinner.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply