Träning

Feels like Friday

 

Den här veckan är helt konstig. Veckodagarna stämmer liksom inte med hur jag upplever dem. Har liksom haft en fredagskänsla hela dagen fast det bara är tisdag. Det är säkert för att det händer så mycket om dagarna. 

Nu är jag hemma från Finland, det var en bra resa. Vi hann spana in ett par av våra hotell i Helsingfors igår kväll och idag har vi stött och blött många viktiga frågor. 

Jag hade egentligen bestämt mig för att jag var för trött för att träna imorse men när jag gick upp och drog bort gardinen sken solen och det var liksom magiskt ute. Kunde inte låta bli att sticka ut på en snabb runda, bara tre kilometer men det är ju bättre än noll! Scandic Park som vi bodde på ligger precis bredvid … en park! Vacker löptur alltså!

// This week is all weird. The days won’t fit the calendar. I’ve had a Friday feeling all day even though it’s only Tuesday. It’s probably because the days are so full. 

Now I’m home from Finland, it was a good trip. We had time to check out some of our hotels in Helsinki and have discussed a lot of important issues.

I had decided to sleep in and not workout this morning but when I opened the curtains the sun was shining and it was all magical outside. Couldn’t resist getting out for a quick run, only 3K but it’s better than zero. Scandic Park is right next to … a park! So a beautiful run by a lake!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply