Allmänt

Long time since breakfast

  Dagen har helt sprungit ifrån mig! Började med byggvisning av ett av våra nya hotell och så möte på Scandic Grand Central. Där var jag tvungen att ta en sen frukost eftersom det inte fick plats i schemat innan jobbet. Den var mycket god och rekommenderas!

Sedan dess har jag suttit naglad vid datorn tills nu. Vi hade egentligen halvdag men todo-listan var för lång. Det blir ju så eftersom vi åker bort nästa vecka. Allt måste bli klart. Några grejer kvar i helgen, sedan kan jag ta semester med gott samvete!

// This day has totally slipped between my fingers. Started with a tour of the construction site of a new hotel and then a meeting at Scandic Grand Central. Since I didn’t have time for a breakfast this morning, I had to refuel. It was very good, I can really recommend it!

Since then I’ve been glued to my computer until now. We actually have a ”half day” but the todo list was just too long. It’s what happens when you’re going away for a while. Just a couple of things to do left and then I can go on vacation with a clear conscience!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply