Uncategorized

The do-nothing-midsummer 

  Det här med kransar och dans runt stången har helt lyst med sin frånvaro idag. Erik och jag bestämde oss för ett icke-firande för några veckor sedan och hittills har det varit underbart! Startade dagen med att vägra att gå upp och förflyttade mig sedan till soffan där jag ömsom tittat på regnet, kollat på blöta firanden runt om i landet på instagram och tagit stärkande tupplurar. Preeecis vad jag behövde idag!

// The whole flowers and dancing around the midsummer pole (this sounds really weird in English) thing has been totally absent today. Erik and I decided a couple of weeks ago not to celebrate and so far it’s been great! I started the day with refusing to get out of bed and then I moved to the couch where I’ve alternated rain watching, checking rainy celebrations on Instagram and taking invigorating naps. Juuuust what I needed today!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply